Božićna misa bdjenja za djecu i njihove roditelje u župi počela je u 18 sati. Poseban ugođaj davale su postavljene jaslice u blizini oltara s likom novorođenog Isusa. Božićni program pripremile su katehete i vjeroučiteljice iz Osnovnih škola August Šenoa i Dobriša Cesarić, sa svojim katehetskim skupinama. Prije početka svete mise održan je igrokaz o rođenju Isusa Krista, koji je prisutnoj djeci svih uzrasta dao poseban vizualni doživljaj rođenja našeg Gospodina. Za vrijeme prinosa darova djeca su imala prigodne božićne recitacije, a Tamburaška škola Batorek iz Osijeka je glazbeno popratila i animirala liturgiju.

Na početku misnog slavlja u ponoć, župnik je naglasio potrebu za ljubavlju u ovoj godini milosrđa koju je proglasio papa Franjo. Župnik je istaknuo kako svatko treba krenuti od sebe, te donijeti odluku za ‘dobro’, i tu odluku primjeniti u svakidašnjici prema svojim bližnjima. U božićnoj homiliji pozvao je na poniznost, kakvu nam je donio Gospodin rodivši se u špilji pastira.

Nakon mise uslijedilo je druženje i božićno čestitanje na platou crkve. Misijska i Obiteljska skupina te članovi župnog Karitasa pobrinili su se za zakusku te kuhano vino i čaj. Druženje uz pjesmu animirao je Zbor mladih Ihtis.