U vremenu korizme u našoj župi organizirana je trodnevna duhovna obnova koju su vodili i pripremili članovi Zajednice Molitva i Riječ iz Osijeka. Susret je započinjao večernjom svetom misom, a nakon toga su slijedili seminari. Prvi dan susreta bio je posvećen temi vlastite spoznaje te spoznaje vlastite dragocjenosti jer smo od Boga kao takvi željeni i  pozvani imenom. Imamo duh koji oživljava i spaja nas sa Stvoriteljem.

Petak je bio posvećen sakramentima inicijacije, naravi Crkve te trećoj božanskoj osobi Duhu Svetom. Okupljeni su zajedno molili Apostolsko vjerovanje te zapjevali i pisali zazive Duhu Svetom.

Duhovne obnove su namijenjene svima koji su potrebni duhovne okrijepe, ali i prilika da u tri dana malo ozbiljnije i intenzivnije posvetimo svoje vrijeme Bogu i sebi kroz molitvu i Riječ.
Svaka duhovna obnova je posebna milost koju nam Gospodin daje kako bismo ga susreli te doživjeli njegovu ljubav i dobrotu. Tu su onda i jako dragocjeni naši međusobni susreti koji nas uvijek obogaćuju, ohrabruju i pomažu u našem zajedničkom hodu za Kristom. Gospodin Isus nas neprestano zove da mu se otvorimo i povjerujemo njegovoj ljubavi kako bi nas njegova ljubav ozdravila i oslobodila od svakoga zla i grijeha.